Posjet učenika O.Š. "Ravne Njive" I PP

Slika PU_SD/topvijesti/godina_2009/listopad/Djeca_IPPskupna.jpg

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Povodom prigodnog posjeta i druženja učenika II razreda OŠ "Ravne Njive", I Policijskoj postaji, a u svezi obilježavanja "Dana policije", "Tjedna djeteta" i akcije "Djeca prijatelji u prometu" danas, 2. listopada, u vremenu od 10 do 12 u prostorijama I Policijske postaje, održan je prigodni posjet učenika osnovnih škola koje se nalaze na području I Policijske postaje.

Navedeni posjet je nastavak dobre suradnje sa obrazovnim ustanovama kao i dolazaka učenika koji je započeo 2008.godine i koji će se nastaviti i u budućnosti s ciljem približavanja rada policije najmlađima i njihove edukacije u najmlađoj dobi.

Ostvarena suradnja i kontakti podržani su i prepoznati od strane "Vijeća za komunalnu prevenciju GK Brda, Ravne Njive i Neslanovac" u kojem ravnatelj djeluje kao član. Osim djece, učiteljice i ravnatelja OŠ "Ravne Njive" g-dina Miljenka Bitange, u posjet su pozvani i članovi "Vijeća za komunalnu prevenciju..." g-din Mirko Ramljak (predsjednik vijeća i predsjednik GK Ravne Njive), Ante Brnić (predsjednik GK Brda), Mirko Pranić (predsjednik GK Neslanovac) i Ante Kovačević (ravnatelj OŠ "Brda") čiji su učenici II razreda posjetili ovu PP 2008.god. i bili oduševljeni samim posjetom tako da su nam dali ideju o nastavku takvog oblika suradnje sa obrazovnim ustanovama.





Kako je navedeno da će se posjeti nastaviti i u budućnosti, kao gost je pozvan i ravnatelj OŠ "Sućidar" g-din Vlade Dragun, jer smo predvidjeli da slijedeće godine ovu PP posjete djeca iz navedene škole.
 









Stranica