Policijski službenici PU S-D osnovali svoju klapu "Sveti Mihovil"

Slika PU_SD/topvijesti/godina_2009/listopad/klapa1.jpg

Klapa "Sveti Mihovil" PU splitsko-dalmatinske uz podršku svojih rukovoditelja, započela je s radom početkom kolovoza mjeseca 2009. godine. Cilj joj je predstavljanje policije na jedan drugi način. Ime je dobila po Svetom Mihovilu koji je predvodnik nebeske anđeoske vojske i zaštitnik policije, čuvar i branitelj zajedništva.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Klapa "Sveti Mihovil" PU splitsko-dalmatinske uz podršku svojih rukovoditelja, započela je s radom početkom kolovoza 2009. godine. Cilj joj je predstavljanje policije na jedan drugi način.

Ime je dobila po Svetom Mihovilu koji je predvodnik nebeske anđeoske vojske i zaštitnik policije, čuvar i branitelj zajedništva.
Klapa se sastoji od deset policijskih službenika koji unatoč teškim i odgovornim poslovima koje svakodnevno obavljaju, vole klapsku pjesmu i svoje slobodno vrijeme posvećuju radu klape.

Klapa je svoj prvi nastup imala u Trilju 20. rujna 2009. godine, u sklopu manifestacije "Dani sv. Mihovila", kada su bili gosti crkvenom zboru Sv. Mihovil iz Trilja, a svojim drugim nastupom uveličali su proslavu Dana policije koja je održana 24. rujna ove godine.   

           
 





Stranica