VIDEO: Pronađeno i oduzeto više od 4 kilograma heroina

  • Slika /PU_SD/kokain%208.4..jpg
  • Slika

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje  tijekom kojeg je pronađeno i oduzeto  4 kilograma i 275 grama heroina i 446 grama kokaina, te 1280 grama  nepoznate smjese, dvije vage za precizno mjerenje i veća količina novca

Foto/video: MUP
 
Uhićen je i u službene prostorije doveden 39-godišnji muškarac nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Protiv 39-godišnjeg muškarca podnesena je kaznena prijava, te je tijekom jutra predan pritvorskom nadzorniku.
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga su u sklopu kriminalističkog istraživanja obavili pretragu doma kojeg isti koristi na području Splita, te su pronašli i oduzeli naprijed navedenu veću količinu heroina i kokaina.
 


Ova zapljena policijskih službenika Službe kriminaliteta droga u kojoj je oduzeto više od 4 kilograma heroina i 446 grama kokaina jedna je od najvećih i najznačajnijih u posljednjih godinu dana.

Stranica