Poziv očevidcima prometne nesreće

 Dana 28. veljače od 15.00 do 16.00 sati na kolniku državne ceste br. 1, nasuprot zgrade zatvora Bilice u Splitu došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom. U nesreći su sudjelovali nepoznati vozač koji je upravljao osobnim vozilom marke Citroen C 1, crvene boje nepoznatih registracijskih oznaka, nepoznati vozač koji je upravljao osobnim vozilom marke Toyota Yaris, crvene boje i poznati vozač koji je upravljao osobnim vozilom marke Hyundai Santa Fe. U ovoj prometnoj nesreći jedno od navedenih vozila je najvjerojatnije bočnom stranom udarilo u bočnu stranu osobnog vozila Hyundai santa Fe . Molimo očevidce, svjedoke navedene prometne nesreće ukoliko imaju korisnih saznanja da se jave u Postaju prometne policije osobno ili na broj telefona 192 ili 504-036, 504-010.

 

Dana 28. veljače  od 15.00 do 16.00 sati na kolniku državne ceste br. 1, nasuprot zgrade zatvora Bilice u Splitu došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom. U nesreći su sudjelovali nepoznati vozač koji je upravljao osobnim vozilom marke Citroen C 1, crvene boje nepoznatih registracijskih oznaka, nepoznati vozač koji je upravljao osobnim vozilom marke Toyota Yaris, crvene boje i poznati vozač koji je upravljao osobnim vozilom marke Hyundai Santa Fe.  U ovoj prometnoj nesreći jedno od navedenih vozila je najvjerojatnije  bočnom stranom udarilo u bočnu stranu osobnog vozila Hyundai santa Fe .

Molimo očevidce, svjedoke navedene prometne nesreće ukoliko imaju korisnih saznanja da se jave u Postaju prometne policije osobno ili na broj telefona 192 ili 504-036, 504-010.



Stranica