Poziv na testiranje

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Prevencija/naslovna prijedlog 4.jpg

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene nakon 17. srpnja 2023. godine

FOTO: Ilustracija


POZIV NA TESTIRANJE

KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA
za upis u u III. razred na Policijskoj školi „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u školskoj godini 2023./2024.
 
Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene nakon 17. srpnja 2023. godine  
 
Svi kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u Natječaju za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. godini, objavljenom 02.05.2023. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:

18. kolovoza 2023. godine, u Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8.00 sati

Saznajte jeste li među kandidatima/kandidatkinjama koji su pozvani na selekcijski postupak.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
  •  važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
  •  psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona 01/ 24-26-305, 01/ 24-26-518 I 01/ 24-26-517.

Stranica