Gradonačelnik Ivica Puljak uručio Medalje Grada Splita najboljim policijskim službenicima

  • Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Dan policije 2022/Grad Split 2022.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Čestitamo nagrađenim kolegama!

FOTO: PU splitsko-dalmatinska

U gradskoj vijećnici Grada Splita gradonačelnik Ivica Puljak danas, 04.listopada 2022.godine, dodijelio je javno priznanje "Medalju Grada Splita" policijskim službenicima Igoru Jerkoviću, Ivanu Lisici i Anti Lizatoviću.
 
Na svečanoj dodjeli javnog priznanja bio je i načelnik PU splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić, kao i načelnici policijskih postaja Hrvoje Boban, Ante Balov i Željko Kapetanović, te Paško Ugrina, voditelj poslova prevencije u PU splitsko-dalmatinskoj.
 
Gradonačelnik Grada Splita je temeljem Statuta Grada Splita donio zaključak o dodjeli javnog priznanja policijskim službenicima koji poslove obavljaju u splitskim postajama. Grad Split nagradio je policijske službenike koji su se istakli svojim radom, zalaganjem i profesionalnim odnosom prema službi i građanima.
 
Dodjelom priznanja i promocijom pozitivnog doprinosa policijske službe kvaliteti življenja u Splitu,  značajno se utječe na praktičnu povezanost svih, za svakodnevni život zajednice važnih društvenih subjekata, što policija svakako predstavlja.
 
Policijski službenik Igor Jerković, djelatnik Prve policijske postaje Split, raspoređen na radno mjesto šefa smjene,  ''Medalju Grada Splita'' dobio je zbog profesionalnog pristupa i iskustva kod rješavanja težih i složenijih intervencija na području grada.

Policijski Službenik Ivan Lisica, djelatnik Druge policijske postaje, raspoređen na radno mjesto kontakt policajac, ''Medalju grada Splita''  dobio je za istaknutu suradnju s građanima, aktivnosti na nacionalnim projektima Ministarstva unutarnjih poslova, te angažmanu na javnim okupljanjima i događanjima koja se intenziviraju tijekom turističke sezone.

Policijski službenik Ante Lizatović, djelatnik Postaje prometne policije Split, vođa ekipe za očevide u cestovnom prometu, ''Medaljom Grada Splita'' nagrađen je zbog visoke razine profesionalnosti i stručnosti priliokom obavljanja očevida prometnih nesreća, te za poduzimanje žurnih radnji vezano uz poboljšanje protočnosti prometa u gradu.
 
Gradonačelnik Ivica Puljak čestitao je nagrađenima na osvojenim medaljama i zaželio im nastavak uspješnog rada na zadovoljstvo građana Grada Splita koje svakodnevno čuvaju i pomažu im.
 
Načelnik Slobodan Marendić zahvalio se gradonačelniku Grada Splita Ivici Puljku, istakao je kako je nagrađivanje policijskih službenika povodom Dana policije ima svoju budućnost. Dodjela javnog priznanja -Medalje Grada Splita policijskim službenicima,  odabranim u kategoriji – „Policajac prijatelj zajednice“ tradicija od 2016.godine, a ovaj projekt PU splitsko dalmatinska  provodi u suradnji s partnerima.
 
Nagrađeni policijski službenici zahvalili su se na primljenoj nagradi i zajednički istakli kako je ova nagrada motiv za još bolji i predaniji rad.
 

Stranica