Dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici I. Policijske postaje Split su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 27. siječnja u ulici Put Supavla u Splitu, zajedno s još jednom osobom, tjelesno napao i ozlijedio 22-godišnjaka, kojem je pružena liječnička pomoć. Ozljede 22-godišnjaka okvalificirane su kao lakše tjelesne ozljede, te je nakon pružene pomoći otpušten iz bolnice. Protiv 21-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, dok se za drugim počiniteljem traga.
Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 38-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je 24. siječnja u Zračnoj luci 38-godišnjak vikao na 28-godišnjaka, koji ga je tom prilikom tjelesno napao i teško ozlijedio. Protiv 38-godišnjaka je podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv 28-godišnjaka podnesena kaznena prijava, zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede.
Policijski službenici II. Policijske postaje Split su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim njemačkim državljaninom, kojom prilikom je utvrđena sumnja da je 31. siječnja u ugostiteljskom objektu na predjelu Zenta u Splitu, tjelesno napao i teško ozlijedio 31-godišnjeg talijanskog državljanina. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 26-godišnjak je uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku.

Stranica