Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje. Osnovano se sumnja da je 38-godišnji državljanin BIH, trenutno nedostupan, početkom kolovoza 2011.g., na području makarske rivijere počinio dvije provale u kamp vozila stranih državljana i jednu krađu novca iz mjenjačnice u Makarskoj. Nadalje, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom 2009. i 2010.g., u Solinu i Neoriću počinio četiri provale u prodavaonice od čega dvije u pokušaju. Materijalna šteta cijeni se na oko 80.000 Kn.

 

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje. Osnovano se sumnja da je 38-godišnji državljanin BIH, trenutno nedostupan, početkom kolovoza 2011.g., na području makarske rivijere počinio dvije provale u kamp vozila stranih državljana i jednu krađu novca iz mjenjačnice u Makarskoj.

Nadalje, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom 2009. i 2010.g., u Solinu i Neoriću počinio četiri provale u prodavaonice od čega dvije u pokušaju. Materijalna šteta cijeni se na oko 80.000 Kn.

Također jučer, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je zajedno sa 31-godišnjakom, sredinom kolovoza otuđio vanbrodski motor vrijedan 10.000 Kn.  

Slijedi podnošenje posebnih izviješća u svezi navedenih kaznenih djela nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica