Zadobili teške tjelesne ozljede

Slika PU_SD/napad_sakama.jpg

Jučer je zaprimljena obavijest iz Kliničke bolnice Split da je pružena liječnička pomoć 21-godišnjem Poljskom državljaninu i da su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Obavljenim razgovorom sa ozlijeđenim policijski službenici prikupili su saznanja da ga je dana 21. kolovoza oko 19.00 sati, u Makarskoj fizički napao njemu nepoznati muškarac. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja. Jučer, oko 12,30 sati u Splitu, na gradilištu, verbalno a potom i i fizički su se sukobili 61-godišnjak i 58-godišnjak. U sukobu je 58-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu. Provodi se kriminalističko istraživanje.

Jučer je zaprimljena obavijest iz Kliničke bolnice Split da je pružena  liječnička pomoć 21-godišnjem Poljskom državljaninu i da su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Obavljenim razgovorom sa ozlijeđenim policijski službenici prikupili su saznanja da ga je dana 21. kolovoza oko 19.00 sati, u Makarskoj fizički napao njemu nepoznati muškarac. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

 Jučer,oko 12,30 sati u Splitu, na gradilištu, verbalno a potom i i fizički su se sukobili 61-godišnjak i 58-godišnjak. U sukobu je 58-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu. Provodi se kriminalističko istraživanje.



Stranica