Provalio u ugostiteljske objekte

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je istog dana, poslije ponoći, u Splitu, provalio u ugostiteljski objekt u kojem je potom nasilno otvorio dva aparata za zabavu iz kojih je otuđio novac i polog u vrijednosti od 2.200 Kn. Nadalje, osnovano se sumnja da je, istog dana, u ranim jutarnjim satima, u Splitu, provalio u još jedan ugostiteljski objekt odakle je otuđio audio slušalice i bocu alkoholnog pića u vrijednosti od 2.000 Kn. Slijedi posebno izviješće.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je istog dana, poslije ponoći, u Splitu, provalio u ugostiteljski objekt u kojem je potom nasilno otvorio dva aparata za zabavu iz kojih je otuđio novac i polog u vrijednosti od 2.200 Kn.

Nadalje, osnovano se sumnja da je, istog dana, u ranim jutarnjim satima, u Splitu, provalio u još jedan ugostiteljski objekt odakle je otuđio audio slušalice i bocu alkoholnog pića u vrijednosti od 2.000 Kn. Slijedi posebno izviješće.



Stranica