Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom BiH i nad 29-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su prethodni dan provalili u stan u Splitu. Uz kaznenu prijavu za tešku krađu privedeni u istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je provalio u dva kontejnera i jednu metalnu kučicu u vlasništvu sportskog društva i ronilačkog kluba. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave. Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom, 20-godišnjakom i 19-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su otuđili dvokrilnu metalnu kapiju i vlasniku pričinili od 7.000 Kn. Slijedi posebno izviješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom BiH i nad 29-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su prethodni dan provalili u stan u Splitu. Uz kaznenu prijavu za tešku krađu privedeni u istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. 

Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanjenad 21-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je provalio u dva kontejnera i jednu metalnu kučicu u vlasništvu sportskog društva i ronilačkog kluba. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave.

Također jučer jedovršeno kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom, 20-godišnjakom i 19-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su otuđili dvokrilnu metalnu kapiju i vlasniku pričinili od 7.000 Kn. Slijedi posebno izviješće nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica