Prijevare

Slika PU_SD/novac02.jpg

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je na štetu osiguravajuće kuće počinio kazneno djelo Prijevare kazneno djelo posebni slučajevi krivotvorenja isprava. Naime, navedeni je tijekom 2007. godine, u mjestu Orij i Dugi Rat svojim osobnim automobilom „fingirao“ dvije prometne nesreće nakon čega je temeljem lažno popunjenog „evropskog izvješća“ od osiguravajuće kuće naplatio ukupno više od 20.000 kuna odštete. Slijedi podnošenje kaznene prijave za navedena kaznena djela nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je na štetu 34-godišnjaka počinio kazneno djelo prijevare. Naime, osnovano se sumnja kako je 34-godišnjak tijekom mjeseca studenog prošle godine 47-godišnjaku u mjenjačnici donio 26.000 CHF, a za koje mu je trebao isplatiti 20.000 €, a što do danas nije učinio. Slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Policijskislužbenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je na štetu osiguravajuće kuće  počinio kazneno djelo  Prijevare kazneno djelo  posebni slučajevi krivotvorenja isprava. Naime, navedeni je   tijekom 2007. godine, u mjestu Orij i Dugi Rat  svojim  osobnim automobilom „fingirao“ dvije prometne nesreće nakon čega je temeljem lažno popunjenog „evropskog izvješća“ od osiguravajuće kuće naplatio ukupno  više od 20.000 kuna odštete. Slijedi podnošenje kaznene prijave za navedena kaznena djela nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko  istraživanje nad 47-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je na štetu 34-godišnjaka počinio kazneno djelo prijevare. Naime,  osnovano se sumnja kako je 34-godišnjak tijekom  mjeseca studenog prošle godine 47-godišnjaku u mjenjačnici donio 26.000 CHF, a za koje mu je trebao isplatiti 20.000 €, a što do danas nije učinio. Slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica