Počinili više krađa

 Jučer su policijski službenici PP Omiš dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su tijekom noći 09.08.2011.g., u Krilu Jesenice provalili u spremnik osobnog vozila iz kojeg su otuđili 10 lgoriva, dok su tijekom noći 09.06.2011.g. u Jesenicama provalili u dva osobna automobila iz kojih su otuđili novac. Nadalje, utvrđena je osnovana sumnja kako je

 

   Jučer su policijski  službenici PP Omiš dovršili kriminalističko  istraživanje nad 26-godišnjakom  i 25-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su tijekom noći 09.08.2011.g., u Krilu Jesenice provalili u spremnik osobnog vozila iz kojeg su otuđili 10 lgoriva, dok su tijekom noći 09.06.2011.g. u Jesenicama provalili u dva osobna automobila iz kojih su otuđili novac.  Nadalje, utvrđena je osnovana sumnja  kako je 25-godišnjak krajem mjeseca siječnja, u mjestu Bajnice, s obiteljske kuće otuđio bakreni oluk i bakrene cijevi vrijednosti 2.500 Kn, a koje je prodao na otpadu za otkup sekundarnih sirovina. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

             Jučer su policijskislužbenici PP Kaštela dovršili  kriminalističko  istraživanje nad 19-godišnjakom i 18-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su  početkom mjeseca kolovoza u Kaštel Kambelovcu, iz vinograda otuđili 45 metalnih stupova vrijednosti  oko 2.000 Kn. Slijedi ogovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

 Jučer su policijski službenici PP Omiš dovršili  kriminalističko  istraživanje nad 21-godišnjakom. Utvrđena je osnovana sumnja da je krajem mjeseca srpnja, iz zabavnog parka u Omišu, otuđio 4 kompleta zvučnika, a koji su  kod njega pronađeni i oduzeti. Slijedi posebno izvješćenadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

 



Stranica