Policijski službenik PU S-D sudjelovao na atletskom prvenstvu u Splitu

Dana 26.02.2011. godine u Splitu održano je zimsko atletsko prvenstvo Republike Hrvatske u bacačkim disciplinama kojem su pored hrvatskih sportaša sudjelovali i predstavnici većeg broja zemalja iz okružja. Policijski službenik, kontakt policajac II PP Jozo Ugrina osvojio je drugo mjesto u bacanju koplja s rezultatom 62,90 m te peto mjesto u bacanju kugle sa rezultatom 12,10 m. Ostvareni rezultati potvrda sa aktivnog i uspješnog sudjelovanja policijskih službenika ove PU u velikom broju sportova, te nastavak uspješnog niza rezultata Joze Ugrine koji je zabilježio i prvo mjesto i svjetski rekord u bacanju koplja te prvo mjesto u desetoboju na Svjetskim policijskim igrama.   

 

Dana 26.02.2011. godine u Splitu održano je zimsko atletsko prvenstvo Republike Hrvatske u bacačkim  disciplinama  kojem su pored hrvatskih sportaša sudjelovali  i predstavnici većeg broja  zemalja iz okružja.

Policijski službenik, kontakt policajac II PP Jozo Ugrina osvojio je drugo mjesto u bacanju koplja s rezultatom 62,90 m te peto mjesto u bacanju kugle sa rezultatom 12,10 m.

Ostvareni rezultati potvrda  sa aktivnog i uspješnog  sudjelovanja  policijskih službenika ove PU  u velikom  broju sportova, te nastavak uspješnog niza rezultata Joze Ugrine koji je zabilježio i prvo mjesto i svjetski rekord u bacanju koplja te prvo mjesto u desetoboju na Svjetskim policijskim igrama.



Stranica