Akcija "Manje oružja manje tragedija" u Vrgorcu

Slika PU_SD/vrgorac.jpg

Dana 26.veljače 2011. godine u sklopu akcije MUP-a RH „Manje oružja manje tragedije“ u gradu Vrgorcu provedena je preventivan aktivnost s ciljem informiranja građana o opasnosti posjedovanja oružja te upućivanja u mogućnost povrata bez sankcija. Aktivnost je prethodno pripremljena i oglašena kroz medije i u kontaktu sa udrugama branitelja.  Na sam dan provedbe akcije u središtu grada osigurana je nazočnost poclijskih službenika koji su davali informacije građanima i dijelili prigodne preventivne letke kao i prigodne poklone s obilježjima akcije.  U vrijeme trajanja aktivnosti od strane građana nazočni pirotehničar izuzeo je: 1 minobacačku granatu od 120 mm, 4 komada protuzrakoplovnog streljiva i 755 komada različitog streljiva. Aktivnost na području grada Vrgorca biti će nastavljena oglašavanjem akcije kroz tiskane plakate, oglašavanjem putem medija i neposrednim informiranjem građana u kontaktu sa poclijskih službenicima.   

 

Dana 26.veljače 2011. godine u sklopu akcije MUP-a RH „Manje oružja manje tragedije“   u gradu Vrgorcu provedena je preventivan aktivnost s ciljem informiranja  građana o opasnosti posjedovanja oružja te upućivanja u mogućnost povrata bez sankcija.

Aktivnost je prethodno pripremljena i oglašena kroz medije i u kontaktu sa udrugama branitelja.

Na sam dan provedbe akcije u središtu grada osigurana je nazočnost poclijskih službenika koji su davali informacije građanima i dijelili prigodne preventivne letke kao i prigodne poklone s obilježjima akcije.

 

U vrijeme trajanja aktivnosti od strane građana nazočni pirotehničar izuzeo je:

 1 minobacačku granatu od 120 mm, 4 komada protuzrakoplovnog streljiva i 755 komada različitog streljiva.

 

Aktivnost na području grada Vrgorca biti će nastavljena oglašavanjem akcije kroz tiskane plakate, oglašavanjem putem medija i neposrednim informiranjem građana  u kontaktu sa poclijskih službenicima. 



Stranica