Završna svečanost preventivne akcije „Živim život bez nasilja“

Slika PU_SD/marjan djeca2.jpg

Dana 21.12.2010. godine djeca OŠ „Marjan“ boraviti će na poziv MUP-a RH i UNDP-a u Zagrebu na završnoj svečanosti povodom završetka preventivne akcije „Živim život bez nasilja“. Poziv je rezultat uspjeha djece i njihovih učitelja sa svojim izvedbama dječjeg zbora i predstavljenim igrokazom na završnoj svečanosti PU Splitsko-dalmatinske nakon ukupno provedenih aktivnosti iz akcije „Živim život bez nasilja“ „. Završnoj svečanosti u Zagrebu prisustvovat će i autorica prvo nagrađenog likovnog rada za područje PU Splitsko-dalmatinske, učenica OŠ „Ante Anđelinovića“ iz Sučuraja na Hvaru Zorana Juričević kojom prigodom će primiti i nagradu.

 

Dana 21.12.2010. godine djeca OŠ „Marjan“  boraviti će na poziv MUP-a RH i UNDP-a u Zagrebu na završnoj svečanosti povodom završetka preventivne akcije „Živim život bez nasilja“.

Poziv je rezultat uspjeha djece i njihovih učitelja sa svojim izvedbama dječjeg zbora i predstavljenim igrokazom na završnoj svečanosti PU Splitsko-dalmatinske nakon ukupno provedenih aktivnosti iz akcije „Živim život bez nasilja“ „.

Završnoj svečanosti u Zagrebu prisustvovat će i  autorica prvo nagrađenog likovnog rada za područje PU Splitsko-dalmatinske, učenica OŠ „Ante Anđelinovića“ iz Sučuraja na Hvaru Zorana Juričević kojom prigodom će primiti i  nagradu.



Stranica