RADNI SASTANAK POVODOM PREDSTOJEĆIH BLAGDANA

Slika PU_SD/nač i dograd pros 2010aa.jpg

Danas, 20. prosinca 2010. godine, u prostorijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske održan je prigodni radni sastanak uoči predstojećih blagdana. Načelnik Policijske uprave Josip Bukvić i dogradonačelnik Grada Splita Jure Šundov sastali se i zajednički prokomentirali stanje u Gradu Splitu. Sastanku su prisustvovali i zamjenik načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske i voditelj protokola Grada Splita. Načelnik Josip Bukvić zahvalio je dogradonačelniku Juri Šundovu na ostvarenoj dobroj suradnji sa gradom Splitom tijekom 2010. godine. Odlična suradnja sa gradskim vlastima doprinijela je boljoj realizaciji predviđenih projekata policije i grada. To su brojni preventivni programi sa ciljem sprječavanja nasilja i drugih neželjenih posljedica. Naglašena je važnost Vijeća za prevenciju kriminaliteta koje djeluje pod koordinacijom grada i policije, te Odsjeka za prevenciju kriminaliteta ove Policijske uprave. Provedene su brojne aktivnosti koje su imale za cilj obuhvatiti što veći broj građana u aktivnom sudjelovanju. U najvećem dijelu bile su uključene škole, odnosno djeca i mladi.  Upravo opredjeljenje policije prema proaktivnom djelovanju rezultiralo je smanjenjem broja poginulih osoba u prometu za 50%.  Sretni smo što smo spasili živote i obitelji, naše namjere i cjelokupan rad biti će usmjeren na poboljšanje i profesionalnost. Imamo izuzetnu suradnju s građanima i to nam služi na čast. Želimo i truditi ćemo se da građani steknu još veće povjerenje u nas. Istaknuo je Načelnik Bukvić  Načelnik Policijske uprave, zahvalio je dogradonačelniku gospodinu Šundovu na pruženoj podršci pri osnivanju Vijeća za prevenciju grada te na zajedničkom rješavanju svih dosadašnjih problema, gdje je do izražaja došla izvrsna suradnja policije i lokalne vlasti.  Osjeća se približavanje policije građanima i zbog toga sam sretan. Volio bih da slogan POLICAJAC-PRIJATELJ ponovno oživi u pravom smislu tih riječi, a sve upućuje na to da hoće.   

 

Danas, 20. prosinca 2010. godine, u prostorijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske održan je prigodni radni sastanak uoči predstojećih blagdana. Načelnik Policijske uprave Josip Bukvić i dogradonačelnik Grada Splita Jure Šundov sastali se i zajednički prokomentirali stanje u Gradu Splitu. Sastanku su prisustvovali i zamjenik načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske i voditelj protokola Grada Splita.

Načelnik Josip Bukvić zahvalio je dogradonačelniku Juri Šundovu na ostvarenoj dobroj suradnji sa gradom Splitom tijekom 2010. godine. Odlična suradnja sa gradskim vlastima doprinijela je boljoj realizaciji predviđenih projekata policije i grada. To su brojni preventivni programi sa ciljem sprječavanja nasilja i drugih neželjenih posljedica. Naglašena je važnost Vijeća za prevenciju kriminaliteta koje djeluje pod koordinacijom grada i policije, te Odsjeka za prevenciju kriminaliteta ove Policijske uprave. Provedene su brojne aktivnosti koje su imale za cilj obuhvatiti što veći broj građana u aktivnom sudjelovanju. U najvećem dijelu bile su uključene škole, odnosno djeca i mladi.

Upravo opredjeljenje policije prema proaktivnom djelovanju rezultiralo je smanjenjem broja poginulih osoba u prometu  za 50%.

Sretni smo što smo spasili živote i obitelji, naše namjere i cjelokupan rad biti će usmjeren na poboljšanje i profesionalnost. Imamo izuzetnu suradnju s građanima i to nam služi na čast. Želimo i truditi ćemo se da građani steknu još veće povjerenje u nas. Istaknuo je Načelnik Bukvić 

Načelnik Policijske uprave, zahvalio je dogradonačelniku gospodinu Šundovu na pruženoj podršci pri osnivanju Vijeća za prevenciju grada te na zajedničkom rješavanju svih dosadašnjih problema, gdje je do izražaja došla izvrsna suradnja policije i lokalne vlasti. 

Osjeća se približavanje policije građanima i zbog toga sam sretan. Volio bih da slogan POLICAJAC-PRIJATELJ ponovno oživi u pravom smislu tih riječi, a sve upućuje na to da hoće.  



Stranica