Počinili više krađa i teških krađa

Slika PU_SD/auto_policija03.jpg

Jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 32-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako su u periodu od mjeseca veljače 2010.godine do kraja mjeseca listopada 2010. godine, na području Trogira provalili u četiri vikendice. Otuđili su namještaj i bijelu tehniku. Počinjena je znatna materijalna šteta. Obavljena je pretraga kuća koje koriste te je većina otuđenih predmeta pronađena i vraćena vlasnicima.  Također su početkom mjeseca studenog 2010.godine, zajedno s 37-godišnjakom provalili u vikend kuću u vlaništvu 57-godišnjaka. Otuđili su elektro uređaje i bijelu tehniku, dok su početkom mjeseca veljače 2010.godine u mjestu Okrug Gornji, iz skladišta, otuđili alata, te građevinskog materijal. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi Posebno izvješće u svezi kaznenih djela nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  

 

Jučer je  dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 32-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako su  u periodu od mjeseca veljače 2010.godine  do kraja mjeseca listopada 2010. godine, na području Trogira provalili u četiri vikendice. Otuđili su namještaj i bijelu tehniku. Počinjena je znatna materijalna šteta. Obavljena je pretraga  kuća koje koriste  te je većina otuđenih predmeta pronađena i vraćena  vlasnicima.

Također su  početkom mjeseca  studenog 2010.godine, zajedno s 37-godišnjakom   provalili u  vikend kuću u vlaništvu 57-godišnjaka. Otuđili su elektro uređaje i bijelu tehniku, dok su početkom mjeseca veljače 2010.godine u mjestu  Okrug Gornji, iz skladišta, otuđili alata, te građevinskog materijal. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi Posebno izvješće u svezi kaznenih djela nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica