Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

 Jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je koristio usluge koje nije platio čime je oštetio poduzeće za oko 12.000 kn. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je zajedno sa 27-godišnjakom početkom mjeseca svibnja 2010. godine, otuđio osobni automobil VW u vlasništvu 48-godišnjaka. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom. Osnovano se sumnja  kako je koristio usluge koje nije platio čime je oštetio poduzeće za oko 12.000 kn. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja kako je zajedno sa 27-godišnjakom početkom  mjeseca svibnja 2010. godine, otuđio osobni automobil VW u vlasništvu  48-godišnjaka. Slijedi posebno izviješće  nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica