Prijem u "Prometnu jedinicu mladeži" za 2010. godinu

Slika PU_SD/auto_policija03.jpg

Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Postaja prometne policije Split, u suradnji s poglavarstvima gradova Splita, Solina i Kaštela, kao i Lučkom Upravom Split, i ove godine organiziraju prijem učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži, koji će tijekom ljetne sezone 2010. godine provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama navedenih gradova i Trajektne luke Split. U skladu sa Pravilnikom o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži (NN 161/04), pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u ponašanju i radu.

 

 Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Postaja prometne policije Split, u suradnji s poglavarstvima gradova Splita, Solina i Kaštela, kao i Lučkom Upravom Split, i ove godine organiziraju prijem učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži, koji će tijekom ljetne sezone 2010. godine provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama navedenih gradova i Trajektne luke Split.

 

U skladu sa Pravilnikom o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži (NN 161/04), pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u ponašanju i radu.

 

Za prijem je potrebno prikupiti i donijeti slijedeće dokumente:

- zamolba s kraćim životopisom (obvezan kontakt broj telefona),

- potvrda škole da su redoviti učenici ili fakulteta da su redoviti studenti,

- potvrda odabranog liječnika da osoba ne boluje od kroničnih i duševnih bolesti,

- preslika svjedodžbe zadnjeg završenog razreda ili polugodišta a studenti

 presliku indeksa, iz kojih će se vidjeti ocjene stranog jezika, uz presliku je

 potrebno donijeti na uvid i originalni dokument.

 

Zamolbe se zaprimaju u vremenu od 03. do 10. svibnja 2010. godine u Postaji prometne policije Split, Bračka b.b. a zainteresirani kandidati dužni su osobno donijeti naznačene dokumente.

 

Dodatne informacije, zainteresirani  mogu dobiti na telefon br. 307-646 u Odjelu za sigurnost cestovnog prometa ili br. 504-021 u Postaji prometne policije Split.



Stranica