Priopćenje za javnost

Slika PU_SD/uhicenik10.jpg

64-godišnjak prijavljen za Ubojstvo Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PU S-D u suradnji s policijskim službenicima I Policijske postaje, danas su završili kriminalističko istraživanje nad šezdesetčetverogodišnjakom. Osnovano se sumnja da je počinio KD Ubojstvo opisano u čl. 90 KZ-a na štetu šezdesetjednogodišnjaka.

     64-godišnjak prijavljen za Ubojstvo 
 
 

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PU S-D u suradnji s policijskim službenicima I Policijske postaje, danas su završili kriminalističko istraživanje nad šezdesetčetverogodišnjakom. Osnovano se sumnja da je počinio KD Ubojstvo opisano u čl. 90 KZ-a  na štetu šezdesetjednogodišnjaka.

 

Policijskim izvidima i u obavljenim obavijesnim razgovorima, policijski službenici su utvrdili osnovanu sumnju iz koje proizlazi da je dana 20. travnja u ulici Domovinskog rata, između 20.30 i 22 sata, došlo do sukoba između 61-godišnjaka i 64-godišnjaka nakon konzumacije veće količine alkoholnog pića.

Najprije su se verbalno posvađali, a nakon toga i potukli te su u međusobnom naguravanju pali preko zida. U tučnjavi je osumnjičeni zadao više udaraca u glavu i lice šezdesetjednogodišnjaku te je on od zadobivenih osobito teških i po život opasnih ozljeda preminuo. 

 

Danas tijekom dana osumnjičeni 64-godišnjak je uz kaznenu prijavu za Ubojstvo priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.  

 
 
 
 
 
 

Stranica