Požari

U nedjelju oko 14.50 sati, na predjelu Dujmovača u Splitu došlo je zapaljenja odbačene drvene konstrukcije i niskog raslinja. Požar je lokaliziran oko 15.45, a tijekom jutra slijedi očevid. U nedjelju od 14.25 do 15.10 sati došlo je do izbijanja požara u Kaštel Štafiliću -"Torina draga", i Kaštel Novom – "Sadine". Požari u kojima je izgorjelo 0.5 hektara suhe trave i niskog raslinja ubrzo su lokalizirani. Materijalne štete nema.

U nedjelju oko 14.50 sati, na predjelu Dujmovača u Splitu došlo je zapaljenja odbačene drvene konstrukcije i niskog raslinja. Požar je lokaliziran oko 15.45, a tijekom jutra slijedi očevid.
U nedjelju od 14.25 do 15.10 sati došlo je do izbijanja požara u Kaštel Štafiliću -"Torina draga", i Kaštel Novom – "Sadine". Požari u kojima je izgorjelo 0.5 hektara suhe trave i niskog raslinja ubrzo su lokalizirani. Materijalne štete nema.  
U nedjelju oko 19.30 sati u Ublima, predio "Šestina greda" i "Vučje stine" izbio je požar u kojem je do 23.30 sati kada je u potpunosti ugašen, osim suhe trave i niskog raslinja na opožarenoj površini od 6 hektara izgorjelo i nekoliko stabala maslina na privatnom vlasništvu. Na požarištu, koje se i dalje nadzire, slijedi očevid.

Jučer oko 22.30 sati u Živogošću, predio "Strn-galija", sjeverno od DC-8, izbio je požar u kojem je gorjela borova šuma, nisko raslinje i suha trava. Na požarištu, koji je stavljen pod nadzor, slijedi očevid. Zbog požara u vremenu od 22.50 do 00.40 sati navedenom dionicom ceste bio je zatvoren promet za sva vozila.

Jučer oko 19.30 sati u mjestu Duće Rogač, izbio je požar u kojem je do 23.15 sati kada je lokaliziran, opožareno oko 30-tak hektara makije i niskog raslinja. Na požarištu, koje se i dalje nadzire, slijedi očevid.

    
 

Stranica