Zatečeni sa drogom na širem solinskom području

Dana 16.10.2011.g. u večernjim satima na području Dugopolja službenici Odjela droga su zaustavili osobno vozilo marke WV "Caddy" kojim je upravljao 34-godišnjak a suvozač mu je bio 36-godišnjak, obojica iz Pule. Kako je prilikom pregleda službeni pas za detekciju droga pozitivno reagirao obojica su uhićeni i privedeni u prostorije Odjela gdje je 36-godišnjak predao 1,93 ghašiša. Tijekom jučerašnjeg dana temeljem naloga suca istrage izvršena je pretraga navedenog osobno vozila, kojom prilikom je „kocka“ oblijepljena smeđom trakom u kojoj se nalazio hašiš ukupne težine 963,4 g koja je oduzeta od 36-godišnjaka. Nakon provedenog krim. istraživanja 34-godišnjak je pušten, dok je 36-godišnjak doveden uz kaznenu prijavu na saslušanje kod Županijskog državnog odvjetnitnika.

Dana 16.10.2011.g. u večernjim satima na području Dugopolja službenici Odjela droga su zaustavili osobno vozilo marke WV "Caddy" kojim je upravljao 34-godišnjak a suvozač mu je bio 36-godišnjak, obojica iz Pule. Kako je prilikom pregleda službeni  pas za detekciju droga pozitivno reagirao obojica su uhićeni i privedeni u prostorije Odjela gdje je 36-godišnjak predao 1,93 ghašiša.

Tijekom jučerašnjeg dana temeljem naloga suca istrage izvršena je pretraga navedenog osobno vozila, kojom prilikom je „kocka“ oblijepljena smeđom trakom u kojoj se nalazio hašiš ukupne težine 963,4 g koja je oduzeta od 36-godišnjaka. Nakon provedenog krim. istraživanja 34-godišnjak je pušten, dok je 36-godišnjak doveden uz kaznenu prijavu na saslušanje kod Županijskog državnog odvjetnitnika.



Stranica