Zatečeni s drogom i oružjem

Slika /PU_SD/Slike/Kokain i ecstasy, 23.8..jpg
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg su pripadnici Interventne jedinice policije 23. kolovoza u Splitu, zatekli sa 120,1 grama kokaina i 4,2 grama ecstasyja, dok su u vozilu koje je koristio uočili digitalnu vagu za precizno mjerenje i dva preklopna noža.
Uhićen je i priveden u službene prostorije, a po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, te je doveden pritvorskom nadzorniku. Pored navedenog, protiv njega je podnesen i Optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U Policijskoj postaji Trogir je obavljeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom, osumnjičenim za počinjenje istog kaznenog djela. Pretragom njegovog stana na trogirskom području 22. kolovoza su pronađene četiri stabljike indijske konoplje, visine od 130 do 250 cm, te pištolj za koji je utvrđeno da se nalazi u ilegalnom posjedu kod osumnjičenika. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom džavnom odvjetništvu, kao i Optužni prijedlog Općinskom prekršajnom sudu.
 

Stranica