Zahvala policajcima u Trogiru

Slika /PU_SD/Slike/PP Trogir pismo.jpg

Emilia nas je iznenadila dragošću, ljubaznošću i lijepom gestom, radi čega joj hvala što je zasladila dan policajcima u Trogiru.

Obitelj iz Njemačke, strani turisti- gosti koji svoj ljetni odmor provode na području Trogira,  danas su iznenadili policijske službenike Policijske postaje Trogir  i donijeli im kolače, u znak zahvale što su pronašli otuđeni mobitel. Uz kolače, ukrašene zastavicama Njemačke i Hrvatske, stiglo je i pismo zahvale policajcima.
 Emilia, 14-godišnja djevojčica, vlasnica mobitela,  u poruci koju je donijela, napisala je: „Puno hvala što ste uložili jako puno truda za pronalazak mog mobitela. Neizmjerno sam vam zahvalna i to vam neću nikada zaboraviti. Emilia“
 
A priča je počela početkom kolovoza kada je u Policijsku postaju Trogir pristupio njemački državljanin koji je prijavio kao je njegovoj kćerki netko nepoznat, na području Svetog Križa, blizu grada Zaboka, otuđio mobitel tijekom putovanja prema Dalmaciji, gdje su došli na odmor.  Poduzetim mjerama i radnjama policijski službenik  Policijske postaje Trogir pronašao je otuđeni mobitel i organizirao da se isti dostavi u Policijsku postaju Trogir kako bi ga vratili vlasnici.  Emilia je nakon nekoliko dana, uz pratnju roditelja, došla u postaju i   preuzela mobitel. Bila je jako sretna, a svoju zahvalnost željela je pokazati i malim znakom pažnje koji je policajce ugodno iznenadio. Pronalazak mobitela izbrisao je neugodni događaj, a, kako su nam rekli, iz Hrvatske će ponijeti lijepe trenutke. U ugodnom razgovoru uz kavu i kolače još jednom su se zahvalili policajcima što su njihovoj kćeri „spasili“ ljetovanje.    
 
Emilia nas je iznenadila dragošću, ljubaznošću i lijepom gestom, radi čega joj hvala što je zasladila dan policajcima u Trogiru.

Stranica