Zadobili tešku tjelesnu ozljedu

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Vijesti (svakodnevno)/policija-noć.jpg
FOTO: ilustracija
 
U policijsku postaju je pristupila 35-godišnjakinja i prijavila da je dana 31. srpnja ove godine u poslijepodnevnim satima u Splitu fizički napadnuta od strane 23-godišnjaka koji ju je udarao rukama po tijelu. Utvrđene su joj teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma rebara. 23-godišnji muškarac  je noćas uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.
 
Nadalje, u subotu ujutro oko 5 sati zaprimljena je dojava iz bolnice kako je liječničku pomoć zatražio 19-godišnji strani državljanin kojem je utvrđena teška tjelesna ozlijede ruke u vidu prijeloma zapešća. Ozljedu je zadobio u fizičkom sukobu na Bačvicama. U tijeku je kriminalističko istraživanje.
 
Također, jučer poslijepodne u Trogiru, u ulici Kneza Trpimira, zbog nesuglasica u prometu, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 52-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske i 48-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine. Tijekom sukoba 48-godišnjak je  pao s visine oko 2 metra na zemljanu površinu i zadobio tešku tjelesnu ozljedu u vidu prijeloma kralješka, dok je  52-godišnjak, koji je uhićen, zadobio lakšu tjelesnu ozljedu. U tijeku je kriminalističko istraživanje.
 

Stranica