Veleposlanik Mađarske u Splitu posjetio PU splitsko-dalmatinsku

  • Slika PU_SD/veleposlanik%20Ma%C4%91arske.JPG
  • Slika
  • Slika

Veleposlanik Mađarske u Splitu izrazio zadovoljstvo suradnjom s Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom

Danas, 24. ožujka 2020. Veleposlanik Mađarske u Splitu NJ.E. dr. Csabe Demesaka, u pratnji II. tajnika gospodina Dusana Horvatha i gospodina počasnog konzula Ive Staničića u  sklopu posjeta Splitsko-dalmatinskoj županiji  održao je radni sastanak sa Slobodanom Marendićem, ovlaštenim za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske.
Tijekom radnog sastanka  Veleposlanik Mađarske dr. Csaba Demesák i načelnik Slobodan Marendić razgovarali su o protekloj turističkoj sezoni, te pripremama za predstojeći sezonu u kojoj se trebaju uvažiti sve mjere i radnje koje se i u ovom trenutku poduzimaju vezano uz suzbijanje COVID 19. Naravno razgovaralo se i o svim drugim aktualnostima i temama vezano uz rad policije, ali i  na boravak državljana Mađarske na području Splitsko-dalmatinske županije.
Načelnica Diana Jakšić istakla je kako u ovom trenutku na području Splitsko-dalmatinske županije živi i radi oko 100 državljana Mađarske koji su preko gospodina Staničića uvijek, kada je to potrebno, u kontaktu sa Službom za imigraciju, državljanstva i upravne poslove i da je dosadašnja suradnja na odličnoj razini.
Zajednički zaključak svakako je kako je do sada ostvarena odlična suradnja između svih institucija, a navedena suradnja će se svakako nastaviti i u budućnosti, a sve na zadovoljstvo državljana Mađarske koji borave u Hrvatskoj i u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Stranica