Upravni poslovi na Šolti

Slika PU_SD/zgrada%20pu%20-%20prevencija.JPG

Službenici će na Šolti raditi svakog četvrtka od 8 do 12 sati u prostoru policijske ispostave u Grohotama

FOTO: ilustracija

Od četvrtka, 22. veljače 2024. godine službenici Službe za imigracije, državljanstvo i upravne poslove Policijske uprave splitsko-dalmatinske započinju s uredovnim danima na Šolti. Zajednička inicijativa Općine Šolta i Policijske uprave splitsko-dalmatinske realizirana je u želji da usluge upravnih poslova bude dostupnija građanima Šolte koji od idućeg četvrtka mogu dio poslova vezanih uz osobne dokumente obaviti na otoku.

Službenici će na Šolti raditi svakog četvrtka u radnom vremenu od 8 do 12 sati u prostoru policijske ispostave u Grohotama.

Građani će moći obavljati poslove prijave prebivališta i boravišta, dobiti uvjerenja iz zbirki  podataka o prebivalištu, podnositi zahtjeve za izradu osobnih iskaznica i putovnica te preuzimati izrađene osobne iskaznice i putovnice.

Službenici će biti na raspolaganju građanima za sve upite iz njihove nadležnosti.

Na ovaj način želimo stanovnicima otoka Šolte biti dostupniji i omogućiti da ne moraju putovati u Split.

Za dodatna odgovore na pitanja ili pojašnjenja vezano uz izdavanje osobnih dokumenata građanima su na raspolaganju službenici Službe za imigracije, državljanstva i uprave poslove na brojeve telefona 307-040 ili 307-295 ili možete informacije zatražiti putem maila: st.sidup@mup.hr

Koristimo priliku zahvaliti se općini Šolta koja nam je pružila potporu u realizaciji ovog projekta.

Stranica