U vozilu pronađeno oružje

Slika PU_SD/VRG, ORUŽJE WEB NASLOV.jpg

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Vrgorac dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom koji je prethodno zatečen u vozilu na graničnom prijelazu Podprolog 17. ožujka oko 21.00 sat. Obavljenom graničnom kontrolom vozača i vozila u osobnom vozilu marke Mercedes BiH nacionalnih oznaka, uočeno je oružje. Temeljem naloga obavljena je pretraga vozila. Pronađen je i oduzet lovački nož, automatska puška, pištolj i više komada različitog streljiva. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

 FOTO: MUP/PU splitsko-dalmatinska

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Vrgorac dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom koji je prethodno  zatečen u vozilu  na graničnom prijelazu Podprolog  17. ožujka oko 21.00 sat.

Obavljenom graničnom kontrolom vozača i vozila u  osobnom vozilu marke Mercedes BiH nacionalnih oznaka,  uočeno je oružje.

Temeljem naloga obavljena je pretraga vozila.

Pronađen je i oduzet lovački nož, automatska puška, pištolj i više komada različitog streljiva.  

Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo  Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.



Stranica