U sklopu preventivnog projekta Smanji brzinu i guštaj u litu u subotu će biti održano predavanje Željana Rakele

Slika /smanji brzinu i gusštaj u litu/IMG_6153.JPG

Željan Rakela-osnivač i predsjednik Moto kluba BMW, pasionirani motociklist i  putopisac, priključio se preventivnom projektu "Smanji brzinu i guštaj u litu"

PU splitsko-dalmatinska nastavlja preventivnu kampanju vezano uz sigurnost u prometu. Jedna od najugroženijih skupna u prometu su i motociklisti. Od početka godine na području PU splitsko-dalmatinske smrtno je stradalo 6 osoba koje su upravljale motociklom ili su bili suvozači na motociklu.  Zbog svega toga jednu od aktivnosti u preventivnom projektu usmjerili smo prema motociklistima.  
U sklopu kampanje, „Smanji brzinu i guštaj u litu“, sutra, u subotu, 12.lipnja 2021.godine s početkom u 20:30 sati  na poligonu HAK, Auto kluba Split na zapadnom dijelu  parkirališta na Lovrincu biti će održano predavanje namijenjeno vozačima mopeda i motora.
Predavanje će održati Siniša Mihanović, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa PU splitsko-dalmatinske i Željan Rakela, osnivač i predsjednik BMW MK Dalmacija , pasionirani motociklist i  putopisac. Tijekom predavanja govoriti će se o primjernima iz prakse, najčešćim uzorcima prometnih nesreća što će svakako  otvoriti mogućnost da svi prisutni sudjeluju u iznoseći svoja iskustva i postavljajući pitanja predavačima.
Naš gost Željan Rakela, poznati motociklist koji će pričati o osobnim iskustvima vezanima uz vožnju motocikla i ponašanje u prometu,   promotor je akcije „Smanji brzinu i guštaj u litu“, a mišljenja smo kako se radi o izuzetno zanimljivoj osobi u svijetu ljubitelja motora. Željan Rakela promovira kampanju uz geslo „Vozi pametno, da bi živio“, a uz voditelja Mihanovića sigurni smo kako će predavanje biti stručno i izuzetno zanimljivo.
Pozivamo vozače motora da dođu sutra u 20:30 sati na poligon Auto Kluba Split kod Lovrinca ( uz mobilni preventivni centar policije) i poslušaju predavanje, dobiju odgovore vezano uz sigurnu vožnju i načine kako uživati u vožnji motorom a pri tom sačuvati svoj život i živote ostalih sudionika. 
 

Stranica