U PU S-D obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Slika PU_SD/info.jpg

Dana 22.09.2011. godine u okviru obilježavanja Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama od strane Odsjek za prevenciju i Odsjeka za maloljetničku delinkvenciju PU S-D organiziran je niz aktivnosti s ciljem informiranja građana o postupcima i aktivnostima policije te davanja informacija važnih za prevenciju nasilja nad ženama. U okviru većeg broja raznovrsnih aktivisti koji su se provodili na širem području PU  policijski službenici su na prostoru gradske rive u Splitu organizirali info. pult kojom prigodom su građanima dijelili promidžbeni materijal odgovarali na pitanja te ih upućivali u potrebu prevencije obiteljskog nasilja i nasilja nad ženama prijavljivanjem policiji.   

 

Dana 22.09.2011. godine u okviru obilježavanja Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama od strane Odsjek za prevenciju i Odsjeka za maloljetničku delinkvenciju PU S-D organiziran je niz aktivnosti s ciljem informiranja građana o postupcima i aktivnostima policije te davanja informacija važnih za prevenciju nasilja nad ženama.


U okviru većeg broja raznovrsnih aktivisti koji su se provodili na širem području PU  policijski službenici su na prostoru gradske rive u Splitu organizirali info. pult kojom prigodom su građanima dijelili promidžbeni materijal odgovarali na pitanja te ih upućivali u potrebu prevencije obiteljskog nasilja i nasilja nad ženama prijavljivanjem policiji. 
 



Stranica