Traže se očevici prometnih nesreća

 Jučer, 2. srpnja u 12.50 sati u Splitu, na raskrižju Ličke ulice i sjevernog odvojka Ličke ulice, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je sudjelovao 29-godišnjak u svojstvu vozača osobnog vozila Suzuki Swift i 43-godišnjak kao vozač motocikla Piaggio X9. Tom prilikom teško je ozlijeđen vozač motocikla, kojem je pružena liječnička pomoć i hospitaliziran je u splitskoj bolnici.

 Jučer, 2. srpnja u 12.50 sati u Splitu, na raskrižju Ličke ulice i sjevernog odvojka Ličke ulice, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je sudjelovao 29-godišnjak u svojstvu vozača osobnog vozila Suzuki Swift i 43-godišnjak kao vozač motocikla Piaggio X9.  Tom prilikom teško je ozlijeđen vozač motocikla, kojem je pružena liječnička pomoć i hospitaliziran je u splitskoj bolnici.

Isto jučer, u 17.25 sati u Splitu, na kolniku državne ceste D-8, kod vijadukta Bilice III, također se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i materijalnom štetom. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 23-godišnjak, koji je upravljao motociklom Piaggio X8. Postoji sumnja da je u navedenoj nesreći sudjelovao i nepoznati vozač nepoznatog osobnog vozila.

Molimo svjedoke-očevice  navedenih prometnih nesreća da se jave u Postaju prometne policije osobno ili na broj telefona 192, 504-036 i 504-010.



Stranica