Teške krađe u Splitu

Kriminalistički službenici I PP jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom iz Splita zbog utvrđene osnovane sumnje da je prethodnog dana u jutarnjim satima izvršio provalu u jednu osnovnu školu na području grada Splita te nakon što je prerezao žice alarma i vatrodojavnog sustava iz tri učionice otuđio prijenosno računalo, zvučnike i novac. Otuđeni predmeti su od njega oduzeti te protiv njega je podnesena odgovarajuća kaznena prijava nadležnom ODO-u za mladež. Ovim kaznenim djelom pričinjena je veća materijalna šteta. Jučer oko 12.40 sati u Splitu zasada nepoznati počinitelj prišao je sa leđa 82-godišnjakinji dok je ista otključavala poštanski sandučić te joj sa vrata otrgnuo zlatni lančić nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. U tijeku su kriminalistički izvidi. U vremenu od 18.-21.05.2012.g. u Srinjinama, iz transformatora trafo-stanice otuđena je veća količina bakra kojom prilikom je pričinjena veća materijalna šteta. Policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.   

 

Kriminalistički službenici I PP jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom iz Splita zbog utvrđene osnovane sumnje da je prethodnog dana u jutarnjim satima izvršio provalu u jednu osnovnu školu na području grada Splita te nakon što je prerezao žice alarma i vatrodojavnog sustava iz tri učionice otuđio prijenosno računalo, zvučnike i novac. Otuđeni predmeti su od njega oduzeti te protiv njega je podnesena odgovarajuća kaznena prijava nadležnom ODO-u za mladež. Ovim kaznenim djelom pričinjena je veća materijalna šteta.

Jučer oko 12.40 sati u Splitu zasada nepoznati počinitelj prišao je sa leđa 82-godišnjakinji dok je ista otključavala poštanski sandučić te joj sa vrata otrgnuo zlatni lančić nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. U tijeku su kriminalistički izvidi.

U vremenu od 18.-21.05.2012.g. u Srinjinama, iz transformatora trafo-stanice otuđena je veća količina bakra kojom prilikom je pričinjena veća materijalna šteta. Policijaprovodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.



Stranica