Sumnjiče se za nanošenje teške tjelesne ozljede

Slika /PU_SD/napad_sakama.jpg
Policijski službenici Policijske postaje Brač proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom. Sumnjiči se da je u petak 17. prosinca na Braču u poslijepodnevnim satima fizički napao 85-godišnjaka kojeg je udario šakom u predjelu glave i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda predan je pritvorskom nadzorniku.
 
Nadalje, policijski službenici II. Policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom. Sumnjiči se da je dana 15. prosinca fizički napao 56-godišnjakinju u Splitu ispred ugostiteljskog objekta o čemu smo već izvijestili, kada je ozlijeđena žena zadobila prijelom nadlaktice, a čemu je prethodilo narušavanje javnog reda i mira. Muškarac je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.
 
Policijski službenici I. Policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad 80-godišnjakom, također u vezi s nanošenjem teške tjelesne ozljede. Spomenuti 80-godišnjak se sumnjiči da je jučer rano ujutro u Splitu u stanu verbalno vrijeđao i prijetio 81-godišnjakinji koju je u jednom trenutku i fizički napao te joj nanio prijelom ruke.  Uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica