Stručno usavršavanje policijskih rukovoditelja s područja četiri policijske uprave

  • Slika /PU_SD/Slike/Seminar u Trilju, 29.5.2019 (4).jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Danas je završen trodnevni program stručnog usavršavanja policijskih rukovoditelja srednje razine rukovođenja, održan u prostorijama Postaje granične policije Trilj, na kojem su sudjelovali pomoćnici načelnika policijskih postaja s područja četiri policijske uprave – splitsko-dalmatinske, zadarske, šibensko-kninske i dubrovačko-neretvanske.
Ovom prilikom nazočne policijske službenike su pozdravili glavni ravnatelj policije Nikola Milina i načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske mr.sc. Dražen Vitez, koji su im zahvalili na dosadašnjem angažmanu i rezultatima rada, uz želju da i u svom budućem radu ostvare još bolje rezultate i daju svoj doprinos unaprjeđenju službe, na zadovoljstvo svih građana na području ovih policijskih uprava i njihovih gostiju, ali i policijskih službenika kojima rukovode.
Seminar u organizaciji Policijske akademije organiziran je radi usavršavanja policijskih službenika koji rukovode policijskim postajama, u cilju zakonitog, profesionalnog, stručnog i kvalitetnog obavljanja poslova, odnosno nadogradnje njihovih postojećih znanja i vještina vezanih uz menadžment i rukovođenje u policiji. Osnovni cilj seminara jest stjecanje kompetencija policijskih rukovoditelja za kvalitetno upravljanje policijskom organizacijom, uz korištenje modernih metoda, stilova i tehnika upravljanja i rukovođenja.  

Stranica