Split: osam vozača romobila sankcioniramo zbog vožnje bez kacige

Slika /PU%20splitsko-dalmatinska%202022/Vijesti%20(svakodnevno)/Bljeskalica.jpg
FOTO. ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Split tijekom prevencije i nadzora prometa, jučer 10. lipnja 2024.godine tijekom večeri u centru grada Splita sankcionirali su 13 prometnih prekršaja od čega su 9 prekršaja počinili vozači osobnog prijevoznog sredstva na način da nisu nosili zaštitnu kacigu i obavljali su prijevoz osobe. Nadalje sankcioniran je prekršaj vožnje u pješačkoj zoni, vožnja suprotno prometnom znaku, sankcioniran je vozač motocikla koji je upravljao istim bez zaštitne kacige i vozač koji je upravljao vozilom bez registarske pločice.
 
Nadalje, u koordinaciji sa prometnim redarstvom grada Splita provedena je kontrola i sankcioniranje parkiranja i zaustavljanja na mjestima rezerviranim za osobe s invaliditetom na Obali K. Domagoja i sankcioniranje nepropisno parkiranih vozila Trg Gaje Bulata.
 
Uz poslove nadzora javnog reda i mira u centru Grada Splita policijski službenici će svakodnevno tijekom ljeta obavljati i ostale poslove iz nadležnosti policije, posebno poslove vezane uz sigurnost prometa na cestama, a biti će posebno usmjereni na područje centra grada, trajektne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora gdje se očekuje najveći intenzitet prometa tijekom ljeta

Stranica