Sigurno u školu s HAK-om

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Prevencija/F.4.jpg

U sklopu apreventivne akcije "Poštujte naše znakove", u suradnji s Hrvatskim auto klubom, održane prezentacije i edukacije u Splitu i Sinju

Foto: PU splitsko dalmatinska

Dana 15. rujna 2023. godine u vremenu 9,00 do 12,00 sati na Rivi u Splitu u suradnji ove Policijske uprave s HAK-AK Split i Zajednicom tehničke kulture, te u Sinju u suradnji Policijske postaje Sinj s AK Dalmacija i Udrugom Kultura u prometu i članovima i učenicima obrazovnog sektora prometa i logistike TIŠ Ruđera Boškovića u Sinju, provedena je preventivna akcija „Sigurno u školu s HAK-om“.
 
 U sklopu akcije održane su vesele radionice za predškolsku i školsku djecu, te su u Splitu sudjelovala djeca dječjeg vrtića „Dobri“, a u Sinju učenici osnovnih škola „fra Pavla Vučkovića“, "Marka Marulića“ i „Trilj“.   
 
Radionice su obuhvatile propisna, sigurna i kulturna ponašanja na cesti koja će djeci i učenicima ostati za cijeli život, uzimajući u obzir da je jedini cilj sigurnost djece na putu od kuće do škole i natrag.
 
Također je ovom prilikom izložena policijska oprema  koju koristi prometna policija, kombi prevencije, te službeno vozilo s policijskim obilježjima, ali i tako zvane "pijane naočale", dok su djeca i učenici dobili promidžbeni materijali.

Stranica