Sastanak načelnika Dražena Viteza s predstavnicima Veleposlanstva Republike Indonezije

  • Slika /PU_SD/Slike/Indonezija sastanak.jpg
  • Slika
  • Slika
U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj u srijedu, 15. srpnja 2020. godine, održan je sastanak sa predstavnicima Veleposlanstva Republike Indonezije, a vezano za suradnju i zajedničko djelovanje u  povećanju sigurnosti, gostiju iz Republike Indonezije, koji u ljetnom razdoblju posjećuju Split i Splitsko-dalmatinsku županiju.
 
Načelnik Dražen Vitez srdačno je pozdravio i primio  gospodina Henrya  Soratangus, voditelja protokola i konzularnih poslova sa suradnicima, te ga je upoznao s relevantnim podacima koji se odnose na rad i funkcioniranje PU splitsko-dalmatinske, posebno tijekom turističke sezone. Posebno zanimljiva tema bila je međunarodna suradnja policije u odori jer su gosti izrazili interes da se uključe u navedeni projekt kako bi možda uskoro i policajci iz te zemlje tijekom ljeta radili u Hrvatskoj.
 
Gospodin Henry Soratansu zahvalio se načelniku Vitezu i svim djelatnicima policijske uprave na dosadašnjoj odličnoj suradnji koja se pokazala kroz efikasno rješavanje određenih situacija u kojima su sudjelovali indonezijski državljani, na obostrano zadovoljstvo. Naglasio je kako jako puno njegovim sunarodnjaka želi doći u Hrvatsku i smatra kako će broj stranih turista iz njegove zemlje u Hrvatskoj rasti iz godine u godinu.
 
 

Stranica