Salon automobila u City Centru One u Splitu

Slika PU_SD/salon.jpg

U City Centru One u Splitu od 23. do 29. travnja 2012. godine, održan je Salon automobila i motocikala, na kojemu je sudjelovala i PU splitsko-dalmatinska, kojom prilikom su se provodile preventivne aktivnosti s ciljem podizanja razine sigurnosti prometa.

 

U City Centru One  u Splitu od 23. do 29. travnja 2012. godine, održan je Salon automobila i motocikala, na kojemu je sudjelovala i PU splitsko-dalmatinska, kojom prilikom su se provodile preventivne aktivnosti  s ciljem podizanja  razine sigurnosti prometa.

Tim povodom je prezentirana policijska tehnika, vozila i motocikli i to svakodnevno u vremenu od 16,00 sati do 21,00 sati. Ujedno su posjetitelji mogli vidjeti službeni motocikl, novo motociklističko odijelo, uređaje za alkotestiranje „Drager“, simulator vožnje motocikla, dječji bicikl s policijskom opremom a ujedno su mogli provjeriti stanje negativnih prekršajnih bodova i obaviti alkotestiranje.

Dana 25. travnja 2012. godine održana je edukacija učenika osnovnih škola pod nazivom „Siguran put od kuće do škole“, kojom prilikom je bilo prisutno 58 učenika II. razreda Osnovne škole „Lučac“ iz Splita.

Dana 27. i 28. travnja u garažama City Centra One-a na drugom katu bilo je izloženo vozilo ekipe za očevide prometnih nesreća, kao i specijalno vozilo opremljeno uređajem za mjerenje brzine Traffivision (presretač) pa su tako posjetitelji mogli se upoznati s njihovim radom i primjenom.  

            Za naglasiti je da su izložena oprema i sredstva policije pobudila veliki interes posjetitelja a posebno djece kojima je najzanimljivije bilo sjesti za policijski motocikl ili isprobati dječji bicikl s policijskim obilježjima.



Stranica