Provođenja nadzora korištenja parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom

Slika /PU_SD/PU_SD/images.jpg

Provođenja nadzora korištenja parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom

Suradnja Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Područnog Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom u Splitu, te udruge „Vjeruj i djeluj“, rezultirala je zajedničkom inicijativom provođenja nadzora korištenja parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom.
U četvrtak, 15. travnja 2021.godine, od 09:00 do 13:00 sati, na području čitave Splitsko-dalmatinske županije provest će se akcija nadzora korištenja parkirnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom. Kontrolirat će se korištenje parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom od strane drugih osoba i moguća zlouporaba znaka pristupačnosti. U akciji će  uz policijske službenike sudjelovati i djelatnici prometnog redarstva, uz nazočnost predstavnika Područnog Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom i pojedinih osoba s invaliditetom. 
Predstavnici medija koji su zainteresirani  da na terenu pratite rad policije i prometnog redarstva prilikom provođenja navedena akcije, molimo da nam pošalju svoj zahtjev do 16 sati 14. travnja 2021.godine.
I na kraju još jednom želimo ukazati na obvezu i potrebu poštivanja parkirališnih mjesta rezerviranih za osobe s invaliditetom.

Stranica