Provaljivali u ugostiteljske objekte

Slika PU_SD/uhicenik10.jpg

Jučer su policijski službenici policijske postaje Solin proveli kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, 19-godišnjakom i 18-godišnjakom, svi iz Solina, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da su dana 27.07.2011. g., provalili u jedan caffe bar u Solinu, te su iz aparata za zabavu i registar kase otuđili novac.

  

Jučer su policijski službenici policijske postaje Solin proveli kriminalističko istraživanje nad  24-godišnjakom, 19-godišnjakom i 18-godišnjakom, svi iz Solina, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da su dana 27.07.2011. g., provalili u jedan caffe bar u Solinu, te su iz aparata za zabavu i registar kase otuđili novac. Također je utvrđena osnovana sumnja da je 19-godišnjak dana 21.07.2011. g., provalio u jedan restoran u Solinu, iz kojeg je otuđio svježe meso i piće. Slijedi im podnošenje odgovarajućih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

             Policijski službenici policijske postaje Kaštela proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja Kaštela. Utvrđena je osnovana sumnja da je dana 13.05.2011. g. provalio u jedan fast food u Kaštelima, odakle je otuđio glazbenu liniju, procesor i monitor, te nekoliko boca alkoholnog pića. Protiv njega se podnosi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica