Propucana stakla na hotelu

Slika PU_SD/policijska vozila.jpg

 Jučer je 32-godišnjak prijavio da mu je prije dva dana u Baškoj Vodi propucano staklo dok se nalazio u hotelu kojeg drži u najmu. Nakon što je začuo pucnjavu i sam je zapucao iz svog pištolja za koji je utvrđeno da ga ilegalno posjeduje. Hotel trenutno nema gostiju i u tom trenutku unutra se nalazio sam prijavitelj pucnjave. Na mjestu događaja obavljen je očevid a od 32-godišnjaka izuzet je pištolj koji će biti dostavljen na vještačenje. Slijede daljnji kriminalistički izvidi u svezi utvrđivanja okolnosti pucnjave.

 

 

Jučer je 32-godišnjak prijavio da mu je prije dva dana u Baškoj Vodi propucano staklo dok se nalazio u hotelu kojeg drži u najmu. Nakon što je začuo pucnjavu i sam je zapucao iz svog pištolja za koji je utvrđeno da ga ilegalno posjeduje. Hotel trenutno nema gostiju i u tom trenutku unutra se nalazio sam prijavitelj pucnjave.

Na mjestu događaja obavljen je očevid a od 32-godišnjaka izuzet je pištolj koji će biti dostavljen na vještačenje. Slijede daljnji kriminalistički izvidi u svezi utvrđivanja okolnosti pucnjave.



Stranica