Pronađena droga

Slika PU_SD/droga mara b 21 09 2011.jpg

Jučer su policijski službenici na području PP Kaštela temeljem naloga obavili pretragu stana i drugih prostorija i prostora koje koristi 50-godišnjak. Pronađeno je i oduzeto 50 komada biljaka cannabis-sativa, 148,5 g marihuane i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.  Također su jučer policijski službenici na području PP Kaštela temeljem naloga obavili pretragu stana i drugih prostorija i prostora koje koristi 42-godišnjak. Pronađena je i oduzeta 31 stabljika cannabis-sativa dvije lovačke puške i oko 800 komada različitog streljiva. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.  

 

Jučer su policijski službenici na području PP Kaštela  temeljem naloga obavili pretragu stana i drugih prostorija i prostora koje koristi 50-godišnjak. Pronađeno je i oduzeto 50 komada biljaka cannabis-sativa, 148,5 gmarihuane i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

 Također su jučer policijski službenici na području PP Kaštela  temeljem naloga obavili pretragu stana i drugih prostorija i prostora koje koristi 42-godišnjak. Pronađena je i oduzeta 31 stabljika cannabis-sativa dvije lovačke puške i oko 800 komada različitog streljiva. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

      



Stranica