Pronađen i oduzet amfetamin i heroin

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Vijesti (svakodnevno)/Droga amfetamin.jpg
Foto: ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom. Naime, spomenuti je dana 09. lipnja zatečena na području Kaštela s tri PVC vrećice u kojima se nalazilo ukupno oko 40 grama amfetamina. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena proizvodnja i promet drogama  protiv 35-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena proizvodnja i promet drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suda, izvršena je pretraga osobnog vozila i stana u Splitu koje koristi spomenuti, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 13,2 grama heroina, digitalna vaga za precizno mjerenje kao i novčani iznos za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljena proizvodnja i promet drogama  protiv 59-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave.

Stranica