Pronađen amfetamin, kokain i marihuana

  • Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Vijesti (svakodnevno)/droga 1205 2.jpg
  • Slika

Dvije osobe prijavljene zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

FOTO: PU splitsko-dalmatinska

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 31-godišnjakinjom. U sklopu istraživanja, temeljem naloga suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koriste u Splitu. Pronađeno je i oduzeto ukupno 656,3 grama amfetamina, 1473 grama marihuane, 47 grama kokaina i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Tijekom postupanja policijskih službenika, 31-godišnjakinja je u trenutku uhićenja pokušala spriječiti policijskog službenika u obavljanju službene zadaće fizički ga napadajući pri čemu mu je nanijela lakšu tjelesnu ozljedu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 31-godišnjakinja je danas predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kaznena djela Prisila prema službenoj osobi iz čl. 314. i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama iz  čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona. Nadalje, 28-godišnjak se također sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama iz  čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona te je protiv njega također podnijeta kaznena prijava.



Stranica