Promet

Slika PU_SD/promet.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske evidentirane su tri prometne nesreće. Tri osobe su lakše ozlijeđene. U jednoj prometnoj nesreći evidentirana je materijalna šteta. Tijekom vikenda, od 15. do 18 ožujka na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske evidentirano je 14 prometnih nesreća od kojih šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Pet osoba je zadobilo lakše tjelesne ozlijede. Jedna osoba je zadobila teže tjelesne ozlijede. Tijekom aktivnosti prometne policije sankcionirano je ukupno 175 prometnih prekršaja od čega njih 65 vožnje pod utjecajem alkohola, 2 vožnje pod utjecajem droge te 24 prekoračenja brzine. Do prestanka djelovanja opojnog sredstva u prostorijama policije zadržano je sedam osoba, a dva vozača su zatečena kako upravljaju vozilom bez položenog vozačkog ispita. Tri osobe su zbog počinjenih prekršaja dovedeni na prekršajni sud.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske evidentirane su tri prometne nesreće. Tri osobe su   lakše ozlijeđene. U jednoj  prometnoj  nesreći evidentirana je materijalna šteta.  

Tijekom vikenda, od 15. do 18 ožujka na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske evidentirano je 14 prometnih nesreća od kojih šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i osam  prometnih nesreća s materijalnom štetom. Pet osoba je zadobilo lakše tjelesne ozlijede. Jedna osoba je zadobila teže tjelesne ozlijede. Tijekom aktivnosti prometne policije sankcionirano je ukupno 175 prometnih prekršaja od čega njih 65 vožnje pod utjecajem alkohola,  2 vožnje pod utjecajem droge te 24 prekoračenja brzine. Do prestanka djelovanja opojnog sredstva u prostorijama policije  zadržano je sedam osoba, a dva vozača su zatečena kako upravljaju vozilom bez položenog vozačkog ispita. Tri osobe su zbog počinjenih prekršaja dovedeni na prekršajni sud.    



Stranica