PRIOPĆENJE - nogometna utakmica 1. pretkola Europske lige između HNK «Hajduk» i FC «Gzira United»

Slika PU_SD/nogomet.jpg
Danas, s početkom u 20.00 sati u Splitu, na gradskom stadionu «Poljud»,  odigrati će se nogometna utakmica 1. pretkola Europske lige između HNK «Hajduk» i FC «Gzira United» iz Gzire, Malta.
 
Obavještavamo građane i sudionike u prometu da će policija od 17.00 sati do završetka osiguranja uspostaviti potpunu blokadu prometa motornim vozilima na šetnici oko stadiona „Poljud“, te potpunu blokadu u ulici VIII. Mediteranskih igara na raskrižju s ulicom VII Kaštela, u ulici VIII. Mediteranskih igara kod bazena (osim vozila s propusnicom), u ulici VIII. Mediteranskih igara kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom), u ulici Zrinsko-frankopanskoj od raskrižja s ulicom HRM  do ulaza u Loru, te ulice Put Supavla od raskrižja s ul. Put brodarice (osim vozila HV, stanara i javnog prijevoza).

Sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice policija će obavljati snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.
        
Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.

Stranica