Prijetnje

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom i 54-godišnjakinjom. Sumnjiče se da uputili prijetnje 40-godišnjakinji dok je obavljala poslove nadzora farme u vlasništvu navedenih. Slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo prijetnje, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog sumnje da je uputio prijetnje smrću 32-godišnjaku. O cjelokupnom događaju izvješteno je Općinsko državno odvjetništvo.  

 

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom i 54-godišnjakinjom. Sumnjiče se da uputili prijetnje 40-godišnjakinji dok je obavljala poslove nadzora farme u vlasništvu navedenih. Slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo prijetnje, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje  nad 42-godišnjakom zbog sumnje da je uputio prijetnje smrću 32-godišnjaku. O cjelokupnom događaju  izvješteno je Općinsko državno odvjetništvo.



Stranica