Preventivni program "Zajedno više možemo" u Makarskoj

Slika PU_SD/mah naslov.jpg

Dana 24. listopada 2011. godine u sklopu proslave Dana Grada Makarske, na Kačićevom trgu i Obali kralja Tomislava, održana je 2. komponenta preventivnog programa "ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO" pod nazivom „Sajam mogućnosti“. Radi se o događaju tijekom kojega su učenici osnovnih škola u pratnji svog učitelja/ice i kontakt-policajca zajednički dolazili na Sajam mogućnosti, gdje su im različite kulturno - umjetničke, športske i druge udruge predstavljale svoje sadržaje kako bi mogli odabrati određenu aktivnost kojom bi se bavili u slobodno vrijeme.  Tijekom programa nastupila je i demo skupina Interventne jedinice policije koja je prezentirala borilačke vještine te policijska klapa "Sveti Mihovil".   

 

Dana 24. listopada 2011. godine u sklopu proslave Dana Grada Makarske, na Kačićevom trgu i Obali kralja Tomislava, održana je 2. komponenta preventivnog programa "ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO" pod nazivom „Sajam mogućnosti“. Radi se o događaju tijekom kojega su učenici osnovnih škola u pratnji svog učitelja/ice i kontakt-policajca zajednički dolazili na Sajam mogućnosti, gdje su im različite kulturno - umjetničke, športske i druge udruge predstavljale svoje sadržaje kako bi mogli odabrati određenu aktivnost kojom bi se bavili u slobodno vrijeme.

Tijekom programa nastupila je i demo skupina Interventne jedinice policije koja je prezentirala borilačke vještine te policijska klapa "Sveti Mihovil".



Stranica