Požari na području ove policijske uprave

Slika PU_SD/požar-šuma.jpg

Jučer oko 15,10 sati u uvali Vela Farska, izbio je požar u kojem je izgorjela neutvrđena površina niskog raslinja i suhe tave. Požar je zahvatio i nekoliko kuća, od kojih je jedna u potpunosti izgorjela, dok su dvije nagorjele. Požar su gasile i zračne snage a lokaliziran je oko 19,45 sati. Tijekom današnjeg dana biti će obavljen očevid. Sinoć oko 19,20 sati u Trogiru, u ulici Kneza Trpimira izbio je požar u kojem je izgorjelo 1200m2 suhe trave, više trsova vinove loze i nekoliko stabala voćki. Požar je oštetio i ulazna vrata na dvije obiteljske kuće. Očevid će biti obavljen danas nakon čega će biti poznat i sam uzrok požara. Na otoku Braču u mjestu Supetar jučer oko 10,50 sati izbio je požar u jednoj pizzeriji u kojem je izgorjelo oko 100m2 krovišta(trstika), zvučnici, plastični stolovi, stolice i klima uređaj. Nastala je veća materijalna šteta a vlasnik ne želi očevid jer je uzrok požara žar iz krušne peći. U Splitu, Alješijeva ulica izbio je požar u stanu-apartmanu kojom prilikom su nagorjele drvene stropne grede. Uzrok požara je kratki spoj na električnim instalacijama a šteta nije utvrđena.  

 

Jučer oko 15,10  sati u uvali Vela Farska, izbio je požar u kojem je izgorjela neutvrđena površina niskog raslinja i suhe tave. Požar je zahvatio i nekoliko kuća, od kojih je jedna u potpunosti izgorjela, dok su dvije nagorjele. Požar su gasile i zračne snage a lokaliziran je oko 19,45 sati. Tijekom današnjeg dana biti će obavljen očevid.

Sinoć oko 19,20 sati u Trogiru, u ulici Kneza Trpimira izbio je požar u kojem  je izgorjelo 1200m2 suhe trave, više trsova vinove loze i nekoliko stabala voćki.  Požar je oštetio i ulazna vrata na dvije obiteljske kuće. Očevid će biti obavljen danas nakon čega će biti poznat i sam uzrok požara.

Na otoku Braču u mjestu Supetar jučer oko 10,50 sati izbio je požar u jednoj pizzeriji u kojem je izgorjelo oko 100m2  krovišta(trstika), zvučnici, plastični stolovi, stolice i klima uređaj. Nastala je veća materijalna šteta a vlasnik ne želi očevid jer je uzrok požara  žar iz krušne peći.

U Splitu, Alješijeva ulica izbio je požar u stanu-apartmanu kojom prilikom su nagorjele drvene stropne grede. Uzrok požara  je kratki spoj na električnim instalacijama a šteta nije utvrđena.



Stranica